- Машівщина

“У Машівському районі наші села не розвивалися” – Голова Старицьківської сільради про приєднання до Коломацької ОТГ.

Уряд підтримав формат Коломацької громади у складі чотирьох сільрад: Коломацької, Василівської, Степненської та Старицьківської.

Скандал щодо приєднання Коломацької громади до Новоселівської прогримів на всю Україну. Крапку в цій історії  поставив кабінет міністрів України дозволивши мешканцям Коломацької, Василівської,  Степненської сільрад та Старицьківської (Машівського району) скористатися своїм законним правом на добровільне об’єднання у Коломацьку ОТГ.

Об’єднавшись, жителі Коломацького, Василівки, Степного та Старицьківки виступили проти неправомірного рішення ОДА долучити їх до Новоселівської ОТГ

Щоб привернути увагу Президента та громадськості до своєї проблеми, люди перекривали міжнародну трасу, організували мітинг під стінами ОДА, добивалися зустрічі з обласним керівництвом, провели громадські слухання.

Голова Старицьківської сільради Наталія Горіздра зазначає, що мешканці щасливі приєднатися до Коломацької ОТГ, адже у Машівському районі їх села не розвивалися. Нині люди очікують завершення юридичних процедур і призначення виборів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.