- Машівщина

У Машівці закриють автостанцію, які причини?

Робота автостанції, що розташована в Машівці, буде припинена, приміщення виставлено на продаж. Працівниць скоротять.

В понеділок після пом’якшення карантину відновили свої маршрути перевізники, які обслуговують наш район, але автостанція роботу не відновила.

14 травня на сайті ОЛХ з’явилось оголошення про продаж приміщення Машівської автостанції, наразі оголошення ще активне, але зі слів селищного голови Миколи Кравченка, приміщення вже продано.

Як стало відомо Товариство “ПОЛТАВААВТОТРАНС”, якому належить приміщення вирішило закрити Машівську автостанцію через збитковість.
Офіційного повідомлення про закриття, як того вимагає закон, у Полтавську ОДА, Машівську РДА, та Укртрансбезпеку ще не надходило.

Усього на Полтавщині нині функціонують 30 автостанцій. На початку квітня ТДВ «Полтаваавтотранс планувало закрити автостанцію в Опішні, але місцевій владі вдалося домовитися з власником і опішнянська автостанція працює у звичному режимі на умовах розподілення витрат між суб’єктами. Тож можливо панікувати поки що зарано й Машівській владі також вдасться домовитися про відновлення роботи Автостанції.

За словами керівника ТДВ «Полтаваавтотранс» деякі автостанції області можуть закрити через збитковість. Наразі окрім Машівської продаються приміщення Карлівської та Градизької.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.