- Полтавщина

У Полтаві маршрутка наїхала на продавчиню квасу

Аварія сталася 16 липня близько 10.30 у Полтаві. Поблизу зупинки громадського транспорту «Університет» водій маршрутки наїхав на жінку, яка продавала квас на вулиці, про це Суспільному повідомила речник поліції Полтави Юрій Сулаєв.

За кермом був 41-річний чоловік. Ймовірно, аварія сталася тому, що водієві стало зле, каже Юрій Сулаєв. У 73-річної жінки перелом та забої. Про інших травмованих не повідомляли, додав речник. На час приїзду правоохоронців пасажирів у маршрутці вже не було. Поліцію та медиків викликали очевидці.

Зі слів водія маршрутки, він під час руху начебто втратив свідомість, допустив виїзд за межі проїжджої частини і наїхав на продавчиню, яка в цей момент торгувала квасом. Внаслідок наїзду жінка 1948 року народження отримала тілесні ушкодження та ушпиталена до лікарні“, – говорить речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

За словами речника поліції Полтавщини, кримінальне провадження розпочали за частиною першою статті “Порушення правил безпеки дорожнього руху”. Санкція – щонайбільше обмеження волі до трьох років із позбавленням керувати транспортом на строк до трьох років.

Травмовану жінку та водія відвезли до першої міської лікарні Полтави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.