- Полтавщина

У ДТП біля Нових Санжар загинув 17-річний юнак

На Полтавщині не розминулися автомобіль “Фольксваген Гольф” із мотоциклом – один юнак загинув, ще четверо людей опинилися з травмами різної складності у лікарні.

На Новосанжарщині ввчері 4 червня, на автодорозі Дубина — Руденківка зіткнулися автомобіль “Фольксваген Гольф” із мотоциклом “Хантер Б-200”. Унаслідок ДТП неповнолітній, 17-річний водій автомобіля загинув на місці події, повідомили у пресслужбі поліції у Полтавській області.

Пасажири легковика 1978 та 2005 років народження отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Новосанжарської районної лікарні. 16-річні водій та пасажир мотоциклу також отримали тілесні ушкодження та були доставлені до районної лікарні.

Обставини та причини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група поліції. 

За даним фактом слідчим поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, а також за статтею 287 (допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.