- Полтавщина

“Укрзалізниця” протестувала новий кременчуцький поїзд

Дизель-поїзд ДПКр-3-002, складений на Крюківському вагонобудівному заводі, 14 квітня пройшов успішні пробігові випробування на Південній залізниці за маршрутом Кременчук – Люботин.

Мета пробігу – перевірити роботу всіх систем у русі після проведення пуско-налагоджувальних та приймально-здавальних випробувань. Про це повідомили в пресслужбі КВБЗ.

– У цьому першому рейсі нового крюківського дизеля взяли участь спеціалісти проєктно-конструкторського управління, корпусу пасажирського вагонобудування, технічного контролю підприємства, старший інспектор-приймальник Укрзалізниці. Як повідомив нам заступник головного конструктора з пасажирського моторвагонного рухомого складу, учасник цих випробувань Іван Кутумов, усі системи – управління, опалення, тяга та інші – працюють нормально, без зауважень, – йдеться в повідомленні.

Загалом під час випробування ДПКр-3-002 подолав 500 кілометрів шляху.

Це другий дизель-поїзд із контракту 2018 року на складання 6 дизель-поїздів для Укрзалізниці.

Перший був переданий УЗ 27 грудня 2019 року. До вересня 2020 року він сполучав залізничний вокзал Києва з аеропортом «Бориспіль» за маршрутом «Kyiv Boryspil Express», а пізніше став експлуатуватися на маршруті ст. ім. Т. Г. Шевченка (Сміла) – Черкаси в якості експреса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.