- Полтавщина

Полтавський обласний ТЦК та СП продовжує сприяти підвищенню якості викладання предмету «Захист України».

20 квітня, представники Полтавського обласного і районного ТЦК та СП підполковник Едуард Бородай та підполковник Олександр Логвинеко і голова Терешківської сільської об’єднаної територіальної громади Віталій Турпітько відвідали Терешківський ліцей Терешківської сільської ради Полтавського району.

Це навчальний заклад, який було визнано кращим за результатами проведення обласного конкурсу на кращу матеріальну базу з предмету «Захист України». В ході візиту, зокрема, оглянули нові матеріальні засоби, які адміністрація навчального закладу закупила за кошти, отримані в якості винагороди за перемогу. Викладач предмету «Захист України» Олег Маляренко продемонстрував тир та нові рушниці. До того ж ліцей має обладнання для лазертагу.

Під час зустрічі було досягнуто домовленості і в подальшому допомагати в обладнанні класу для викладання предмету «Захист України». В якості заохочення, за підтримки цивільно-військового співробітництва Оперативне командування “Північ” / Operational Command “North”, навчальному закладу передали комплект плакатів з військовою та державною українською символікою, атрибутами українського козацтва, тощо.

На даний час керівництвом обласного ТЦК та СП спільно з органами місцевого самоврядування проводиться робота щодо відпрацювання регіональних програм територіальних громад викладання предмету «Захист України», відновлення посади заступника директора з військово-патріотичного виховання, закупівлі шкільної військової форми єдиного зразку, відновлення у кожному навчальному закладі кімнат зберігання зброї, проведення стрільб, як результат викладання предмету «Захист України» за рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.