- Машівщина

Голова Полтавської ОДА проінспектував якість ремонту дороги в Селещині

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов з робочим візитом відвідав Машівський та Карлівський райони. Зокрема, він перевірив якість ремонту дороги в селі Селещина Машівського району М-03 “Машівка-Карлівка”.

“Ми продовжуємо інспектувати будівництво місцевих доріг на Полтавщині. Це одна із них. Тут проводиться капітальний ремонт. Дана дорога була в жахливому стані. А це і підвіз дітей, і рух автомобілів швидкої екстреної медичної допомоги… Наразі все йде за планом. У нас дуже високі вимоги. Тому якість ремонту доріг буде постійно інспектуватися, тож порушення тут не допустимі”, – наголосив Олег Синєгубов.

Як зауважив директор Агентства місцевих доріг Полтавської області Олексій Басан, на ремонт цієї дороги виділено понад 100 млн грн.

“Зараз закінчуються роботи щодо нанесення розмітки. Об’єкт фактично закінчимо за день-два. Тут укладене асфальтобетонне покриття двома шарами на протяжності майже 9 км. За 2019-2020 року ми зробили майже 15 км. Роботи продовжуються, щоб за рік-два закінчити ремонт по всій протяжності даного автошляху”, – сказав Олексій Басан.

Також в рамках поїздки Олег Синєгубов оглянув хід капітального ремонту мостового переходу автомобільної дороги загального користування місцевого значення Машівка-Карлівка. Ремонт тут планують завершити вже у листопаді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.