- Машівщина, Полтавщина

Івана Сидоренка виключили з фракції «Батьківщина» у Полтавській обласній раді

Таке рішення ухвалила голова політичної сили «Батьківщина» Юлія Тимошенко через прохання Полтавської обласної партійної організації.

На фейсбук-сторінці Полтавської організації «Батьківщини» вказано, що депутати фракції Ірина Степаненко, Руслан Богдан та Іван Сидоренко викривлювали інформацію про різні процеси, а їхні інтереси не збігалися з ідеологією партії:

«Дії цих депутатів неприпустимі та не є правомірними, а їхні переконання не відповідають інтересам та ідеології партії, тому, керуючись чинним законодавством, Президія партії ухвалила рішення про виключення з фракції».

Ймовірно Машівщина лишиться свого представника в обласній раді, почати процедуру відкликання депутата партія згідно з законом  зможе через рік після обрання. 

Іван Сидоренко за попередньої каденції був депутатом від партії УКРОП. Нині ж балотувався до Полтавської облради від Батьківщини.

Іван Іванович прокоментував таке рішення на своїй сторінці фейсбук: 

 На превеликий жаль, тепер я в повній мірі відчув, що таке непорядність, лицемірство і підступність. Як не прикро, але все, в чому мене звинувачує автор статті (задовольнити певні власні забаганки, прикриваючись членством у партії) все з точністю до навпаки. Я йшов депутатом від Машівщини, щоб відстоювати права і інтереси своїх земляків, які довірили мені свої голоси, а не займатися кнопкодавством на сесіях обласної ради і покірно зберігати спокій у відповідь на несправедливість. 

Згодом допис було видалено

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.