- Полтавщина

У Полтавському районі засуджений втік з виправної установи

До поліції Полтавщини 11-го травня близько 21 години, надійшла інформація, що з дільниці соціальної реабілітації однієї з полтавських виправних установ втік 28-річний засуджений. На розшук злочинця був орієнтований весь особовий склад поліції області. У оперативно-розшукових заходах взяли активну учать працівники Управління карного розшуку, оперативники Полтавського райуправління поліції та працівники центру пробації.

Засудженого, який втік з виправної установи Полтавської області, оперативники розшукали в одному із сіл Карлівської тергромади.   Втікача у супроводі правоохоронців доставили  до виправної установи. 

Олександр Лиманець, начальник Управління карного розшуку поліції Полтавщини, повідомив: «У ході реалізації отриманої інформації та відпрацювання можливих місць появи втікача, 12 травня, близько 4-ї години ранку, він був затриманий працівниками карного розшуку обласного управління поліції, оперативниками відділу поліції №3 (м. Карлівка) та працівниками виправної установи у одному із сіл Карлівської тергромади».

Вирішується питання про перегляд призначення покарання та збільшення йому строку ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.