- Машівщина

У Машівській громаді встановлять контейнери для ПЕТ тари

Машівська ОТГ придбала 36  контейнерів для збору вторинної сировини.  Контейнери встановлять  у Машівці та кожному старостаті громади.

Про це стало відомо з офіційної сторінки фейсбук селищної ради.

З метою підвищення екологічної культури та покращення рівня благоустрою, Машівською селищною радою прийнято рішення виділити кошти для придбання та встановлення на території громади тридцяти шести сітчатих контейнерів для збору вторинної сировини.

Працівники Відділу комунального майна, містобудування, архітектури та земельних ресурсів Машівської селищної ради вже розпочали встановлення придбаних контейнерів, які найближчим часом з’являться у селищі Машівка та кожному старостаті нашої з вами громади. – йдеться у повідомленні.

Згідно з порталом публічних закупівель “Prozorro” вартість контейнерів склала  139 993.92 грн що нижче від очікуваної. Переможцем конкурсу стала запорізька компанія   ТОВ “ЮГСТАЛЬ”.

Варто відзначити що це не найдешевша пропозиція, три пропозиції з нижчою ціною були відхиленні через не відповідність умовам, визначеним в оголошенні про проведення, та вимогам до предмета закупівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.