- Машівщина

Засуджений що втік з Машівської виправної колонії сам повернувся

Засуджений втік із виправної колонії у Полтавському районі, але у результаті сама повернулася до закладу. Чоловіка правоохоронці розшукували два дні.

Про це повідомляє поліція Полтавської області. Увечері, 4 червня, засуджений самостійно повернувся до закладу, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 2 червня з Машівської виправної колонії, розташованої у Полтавському районі області, втік засуджений Норманій Джано. У січні 2020 року він був засуджений за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або спричинило тяжке тілесне ушкодження.

За повідомленням місцевої поліції, у січні 2020 року Бориспільський міський районний суд Київської області виніс вирок для 30-річного громадянина Грузії Норманію Джано. Він був засуджений до 6 років позбавлення волі за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.